Terug naar overzicht

Vacature

Business Analist

Ben jij gek op verbanden leggen, het interpreteren van data uit verschillende bronnen én advies geven? Kom dan bij ons werken als Business Analist!

Als business analist heb je een cruciale rol binnen de organisatie. Met jou analytische denkvermogen, verzamel je gegevens om bedrijfsprocessen structureel te verbeteren. Je maakt de juiste vertaalslag van business requirements naar passende functionele oplossingen en bruikbare specificaties voor je collega’s. Een dynamische rol die je deels uitvoert bij de klant en deels op kantoor in Capelle a/d IJssel. Bij W.T. Solutions is geen dag hetzelfde! 

Waarom je bij ons zou willen werken? Onder het motto “Working Together” streven we met elkaar naar het ontwikkelen van de beste oplossingen voor onze klanten. Als een hecht team komen we elke ochtend tijdens de “Stand-Up” bij elkaar om te vertellen waar we op dat moment mee bezig zijn en tegen aanlopen. Hier wisselen we ideeën uit en kijken we met een positieve, maar kritische blik, naar de stand van zaken.  Je staat er dus nooit alleen voor.

Working Together

De letters W.T. in onze naam staan voor ‘Working Together’ en dat is wat wij iedere dag weer doen! Al meer dan 20 jaar lang specialiseren wij ons in het installeren, onderhouden, ontwikkelen en innoveren van computernetwerken, -applicaties en -systemen, voor meer dan 200 klanten in verschillende branches, regio’s en landen.

W.T. Solutions is samen met W.T. Training, W.T. Privacy, W.T. Media & Events en W.T. International onderdeel van de W.T. Group. Met onze wortels in de Rotterdamse haven, werken we hard om onze klanten te voorzien van een eerlijk advies, passende oplossingen en een eersteklas service. Deze ‘top of the bill’ dienstverlening wordt geleverd door een hecht en jong team. Samenwerken, kritisch durven zijn, met elkaar lachen en elkaar helpen staat hierbij centraal. Op deze manier kunnen en durven we iedere (ICT-)uitdaging aan en weten steeds meer klanten ons te vinden.

Het is dan ook onze ambitie om bij de top van ICT-dienstverleners te horen!

Kom je bij ons werken als Business Analist dan zorgen wij voor:
• Een professionele, no-nonsense en gezellige werkomgeving met een team van leuke collega’s
• Een uitstekende begeleiding tijdens jouw inwerkperiode en daarna
• Ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen in de richting die jij leuk vindt en door te groeien
• Een laptop, mobiele telefoon en, afhankelijk van de invulling van de werkzaamheden, eventueel een auto van de zaak
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
• Aandacht voor jouw werkgeluk, ergonomische werkplekken, fruit, samen sporten en leuke teamactiviteiten
• En uiteraard een salaris dat past bij jouw opleiding, ervaring en wat je gaat doen

Functieomschrijving
Als business analist bij W.T. Solutions is geen dag hetzelfde. Een gedeelte van jouw werkweek ben jij bij de klant en daar identificeer, analyseer en vertaal je de business requirements naar passende functionele oplossingen en bruikbare specificaties voor het development team in de vorm van user stories.
Agile werken is voor jou niet onbekend, je doet graag de juiste dingen in de juiste volgorde. Natuurlijk ben je stressbestendig en analytisch sterk. Ook heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je oplossingen begrijpelijk overbrengen, zowel naar de klant als naar het development team. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk. Tot slot beschik je over een kritische houding, een oplossend vermogen en ben je proactief.

Functie-eisen
• Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opgeleid in de richting van Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar;
• Minimaal 3-5 jaar ervaring als Business Analist of Data Analist is een sterke pre;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
• Ervaring met Agile/Scrum;
• Ervaring met het maken van user stories;
• Ervaring met datamanagement is een pré.

Herken jij jezelf in alles wat hierboven staat?

Stuur dan een mail met waarom jij deze functie leuk vindt én jouw c.v. naar recruitment@wtgroup.nl t.a.v. Danielle (vermeld in de onderwerpregel ‘sollicitatie business analist’).

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Ook dan kun je een mailtje sturen naar recruitment@wtgroup.nl!

Terug naar overzicht
© 2024 W.T. International B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden